mas casanovasala de celebracions

esdeveniments especials

La finca disposa d’una gran sala especialment pensada perquè pugueu celebrar grans esdeveniments: casaments, aniversaris amb família i amics, comunions, reunions d’empresa, trobades i activitats. Cal reservar-la de forma independent i únicament quan els allotjaments rurals de la casa pairal i la cabanya estiguin lliures.

La sala de celebracions inclou un gran espai diàfan amb grans finestrals per poder fer els àpats amb capacitat de fins a 150 persones amb accés directe a un ampli jardí. Tot l’espai disposa de aire condicionat, calefacció i accés wifi gratuït.

La sala disposa de cuina professional totalment equipada amb forn, fogons de gas, planxa de cuina, cambra frigorífica, carro de plats calents, piques, taules per emplatar i rentaplats industrial. Una cuina especialment pensada per cuinar i servir càterings.

A l’entrada de la sala trobareu un espai de recepció amb armaris guarda-roba de roure, una zona de bar amb botelleres, una pica i un espai adaptat per cafetera professional

Es disposa de tres grans lavabos: home, dona i minusvàlids.

A l’exterior hi trobareu un gran jardí per, si ho preferiu fer la celebració a l’exterior amb zona de terrassa enrajolada amb il·luminació exterior i jardí. També disposa de pàrquing privat amb capacitat per 60 cotxes.

156 persones

sala de celebracions de gran capacitat

espai de 500 m2

espai interior de 300 m2 + terrassa de 200 m2

cuina professional

completament equipada

bar

espai de recepció, bar i guarda-robes

gran jardí

jardí de més de 3.500 m2

wifi gratuïta

amb connexió a tota la sala

característiques generals

equipament

Sala completament equipada

pre-reserves

Omple el formulari amb les teves dades i les dates en les que et vols allotjar a Mas Casanova i ens posarem en contacte amb tu per confirmar la teva reserva.